Detská postieľka: recenzie lekárov a zákazníkov, foto

Je dosť ťažké vybrať si detskú postieľku. Recenzie rôznych modelov sú teraz distribuované po celom internete. A existujú celkom nejednoznačné názory. To nás často robí zázrakom, či stojí za to kúpiť tento druh detského nábytku vôbec. Táto otázka je obzvlášť akútna, keď rodičia plánujú cestovať s dieťaťom do krajiny alebo do prírody, alebo jednoducho navštevovať príbuzných a priateľov na dlhú dobu. Počas tohto obdobia budete musieť dieťaťu poskytnúť miesto na spanie a hru. A dnes to vyriešime.

Prečo

Bed arena recenzia začne zbierať na moderných lokalitách-otzovikah relatívne veľa parametrov. Ale skôr, ako začneme študovať, skúste pochopiť, prečo deti potrebujú takýto nábytok. A je to potrebné?

Ide o to, že deti musia vždy spať alebo niekde hrať. Moderné apartmány vo väčšine prípadov zároveň neumožňujú "robiť hojdačku" a umiestňovať detské náhlavné súpravy do priestorov. Preto musíte hľadať nejaký druh "konštruktérov".

A ohrádka, ktorej recenzie sa dozvieme o niečo neskôr, je vynikajúcim riešením pre poskytovanie priestoru na spanie a hranie v byte. Takýto nábytok sa dá často ľahko a jednoducho vziať so sebou na cestu a nestarať sa o obsadený priestor. Mnohí rodičia sa zastavia na tejto verzii. Ale čo posteľ aréna hodnotenie lekári dostanú? A čo presne si zákazníci myslia?

Prínos alebo škoda

V skutočnosti je situácia s našou súčasnou otázkou nejednoznačná. Ide o to, že postele aréna hodnotenie lekári dostanú "priemerný." To znamená, že niekto hovorí, že by ste takýto nábytok nemali kupovať a niekto, naopak, odporúča používať len taký „návrhár“.

Úplne novorodenci si môžu kúpiť absolútne akúkoľvek detskú postieľku. Ten, s ktorým budete pohodlne pracovať. Až teraz deti rýchlo rastú. A časom budú potrebovať miesto na hranie. Bude musieť poskytnúť ďalší nábytok. Ale nie vždy. Po tom všetkom dôjde k záchrane. Názory pediatrov na túto náhlavnú súpravu, ako už bolo spomenuté, sú nejednoznačné.

Všetko závisí od schopností rodičov a charakteristík každého dieťaťa. Avšak, vo väčšine prípadov si môžete kúpiť takýto nábytok pre osobné pohodlie. A samostatne vyzdvihnúť matrac, a potom vankúš. To je jediný spôsob, ako zabezpečiť úplnú bezpečnosť a pohodlie pre dieťa. Ak budete konať týmto spôsobom, môžete vidieť, že pediatrovia nemajú nič proti lôžkam.

Rozpočet rodiny

Pri hodnotení náhlavnej súpravy pre deti hrá veľmi dôležitú úlohu rodinný rozpočet. Koniec koncov, často sa v tejto aréne začína dostávať spätná väzba v súvislosti s týmto faktorom. A to je celkom normálne.

Moderné modely sú tak rozmanité, že cenovka na nich je iná. Všetci kupujúci by chceli kúpiť to, čo si musia dovoliť, a budú tiež kvalitným a spoľahlivým produktom. Dôležitú úlohu pritom zohráva otázka ceny pri výbere detských postieľok.

Situácia tiež nemá istotu. Koniec koncov, existuje toľko rôznych modelov a výrobcov. A všetky ponúkajú rôzne ceny za svoj tovar. Ak sa posudzovať ako celok, posteľ aréna recenzia o jeho cena dostane pozitívny. Rodičia môžu vždy vyzdvihnúť kompaktný a pohodlný prístroj pre zvyšok dieťaťa, ktorý nemá v rodinnom rozpočte otvor.

Starostlivosť a preprava

Aj naďalej si myslíme, či potrebujeme lôžkovú arénu. Hodnotenie zákazníkov veľmi často zahŕňa odkazy na starostlivosť a prepravu tohto detského nábytku. A čo hovoria?

Napríklad stojí za to zvážiť skutočnosť, že je ľahké sa o takéto slúchadlá starať. To všetko je spôsobené tým, že detské postieľky nie sú vyrobené z dreva, ale z ľahších a pohodlnejších materiálov, ktoré sú pre rodičov ľahšie „postarať sa“. Tento nábytok je navyše mimoriadne mobilný.

Tieto dva faktory hrajú pomerne dôležitú úlohu. Zvlášť, keď si uvedomíte, že noví rodičia sa snažia vyzdvihnúť takýto nábytok tak, aby sa ľahko staral aj o prepravu. Pomáha udržiavať mobilitu. Navyše, ako už bolo spomenuté, je veľmi ľahké a jednoduché vziať si takéto postele na cestu s vami. A to je dobrá správa.

funkčné

Pre mnohých zohráva veľmi dôležitú úlohu dodatočná funkcia, ktorá sa nachádza v detskom nábytku. Takže napríklad posteľná aréna s vibračnými hodnoteniami je dosť pozitívna. Koniec koncov, "vibro" pomáha deťom upokojiť sa a zaspať rýchlejšie. A rodičia často venujú pozornosť takýmto modelom.

Takže, ak sa vám podarí všimnúť si lacnú, ale funkčnú detskú postieľku, recenzie, ktoré máte o nej, budú väčšinou pozitívne. A tu, ako je ľahké vidieť, veľa záleží na cene. Moderné výrobcovia sú zvyčajne drahšie modely "plnené" s toľkými možnosťami, že nie je možné vyskúšať všetky. Tu a prebaľovací pult, vstavaná hudba a siete proti komárom a priehradky na detské potreby s vlhkými obrúskami a extra vreckami. A veľa rôznych inovácií.

Kupujúci sa zvyčajne snažia hľadať lacné modely s niekoľkými ďalšími funkciami. Napríklad s priehradkami na detské veci a vreckami. Voľby "naložené", spravidla nezhromažďujú najlepšie recenzie. Koniec koncov, ich cena nie je opodstatnená - väčšina ponúkaných príležitostí je absolútne zbytočná.

bezpečnosť

Veľa názorov je zbieraných detských postieľok, ohrádok pre ich bezpečnosť. Toto je možno najdôležitejší bod, ktorému treba venovať pozornosť. Našťastie tu dospeli k spoločnému názoru aj lekári aj kupujúci.

Bed arena recenzie týkajúce sa bezpečnosti dostane veľmi pozitívne. Faktom je, že takýto nábytok je vybavený dobrou ochranou, ako aj silnejšími bočnými stenami. Dieťa nebude môcť dostať sa nad nimi, rovnako ako pád. Najprv však nenechávajte svoje dieťa dlhodobo bez dozoru. Koniec koncov, priestor vo vnútri je pomerne veľký, a to môže len vystrašiť dieťa. Natoľko, aby potom v tejto posteli odmietol ležať.

Mal by som si kúpiť

Dnes sme sa s Vami naučili, aké sú výhody a nevýhody takmer každej postele. Naše recenzie a fotografie boli prezentované na našu pozornosť. Teraz je čas zhrnúť: stojí za to použiť takýto nábytok?

Všeobecne áno. Je to ohrádka, ktorá pomáha rodičom poskytnúť dieťaťu miesto na spanie a zároveň priestor pre hry. To platí najmä pre staršie deti. Starať sa o takýto nábytok je pomerne jednoduché, je mobilné, pohodlné a bezpečné. A to je to, čo každý rodič potrebuje pre svoje deti. Hlavná vec - starostlivo vybrať model a výrobcu. Nemali by ste preplácať napríklad za "hlasné" meno alebo ďalšiu, ale zbytočnú funkčnosť.

Recenzia o ohrádky - 3v1 detské postieľky.

Máme ohrádku. Drevené č.
+: žiadne bočné steny - steny vo forme mriežky, ramien a nôh medzi tyčami nie sú v dôsledku toho ťahom - nie sú zranené.
ľahko vymeniteľné, ľahko sa skladajú, vezmite so sebou na svoju babičku - do chaty a typov
ľahko sa pohybuje okolo bytu - na akékoľvek miesto)
sú bežci, keď sú zbytoční, ľahko sa skladajú, stávajú sa stabilnými.
nepotrebujete extra. matrac - zahrnutý v súprave - je pre mňa celkom pekný, nie tvrdý.
veľkosť viac ako 70 * 120 ako obyčajná drevená posteľ 60 * 120
na nižšej úrovni, dieťa môže otvoriť-zavrieť dvere, cez ktoré vyliezť - je to zaujímavé - nezávisle

-: horná úroveň môže vydržať len do 8 kg (ak dáte veľký jeden hore, musíte ho posunúť dole, a zdola, aby ste ho dostali v noci, aby ste ho kŕmili - nakoniec Maeta)
posteľná bielizeň - plachty na gumičke - nezmestia, idú štandardne, ale veľkosť je väčšia, bežné normálne listy sú normálne
mobil na mojej postieľke v skutočnosti figy upevniť, ale závit s hrkálkami Pts. dokonale visel na krúžkoch = perá pre arénu, dieťa s radosťami kostýmy

No, niečo také. ak ste zabudli, opýtajte sa.

Páči sa nám naša detská postieľka, hoci som ju nekúpil kvôli jej kvalite, ale kvôli vlaku - obrázok)) Môj manžel, fanúšik FC Lokomotiv, videl červeno-zelený vlak, povedal a vzal ho bez diskusie. Zdá sa mi však, že drevená posteľ bude spoľahlivejšia, ťažšie sa rozbije)))

Postele pre novorodencov

K dnešnému dňu, pred narodením dieťaťa, rodičia uvažujú o kúpe pravidelnej postieľky alebo ohrádky. Bez náležitých skúseností s výchovou detí je ťažké urobiť správnu voľbu. Najprv by ste mali zhodnotiť výhody a nevýhody každého variantu nábytku. Správne ohrádka pre novorodencov bude trvať viac ako jeden rok a zostane aj pre ďalšiu generáciu.

Dizajnové prvky

Jednou z hlavných výhod tejto možnosti kotvenia je možnosť jej využitia ako hracieho priestoru. Detská postieľka pozostáva z hliníkovej základne, nad ktorou sa tiahne mäkká a praktická tkanina. Môže byť pevná alebo vo forme mriežky. Takmer všetky modely majú kolesá. Vďaka nim sa ohrádka ľahko presunie na nové miesto, kde bude dieťa pod dozorom mamičky. Sieťová časť môže byť vždy zablokovaná ventilom.

Rodičia a ich deti budú môcť používať po dlhú dobu. Prvé štyri mesiace budú musieť použiť zvýšené dno. Vďaka tomu môžu rodičia bez námahy vziať drvinu do rúk. Potom, čo sa dieťa naučí prevrátiť sa a plaziť sa, ohrádka bude môcť obmedziť svoj pohyb. To však vyžaduje presunutie dna do spodnej polohy.

Aréna je považovaná za úplne bezpečné miesto nielen na spanie, ale aj na hry. Spravidla sa dá prevádzkovať nepretržite až tri roky.

Dôkladné preštudovanie návrhu môže rozlíšiť tieto výhody:

  • Nábytok vykonáva niekoľko funkcií naraz. Dieťa v ňom môže spať, hrať. Niektorí rodičia dokážu používať ohrádku ako prebaľovací pult.
  • Cena je v prijateľnom rozsahu.
  • Kompaktná veľkosť umožňuje pohodlnú prepravu.

Tento model má však niekoľko nevýhod:

  • V tom istom priestore sa hrá aj spí.
  • Na výrobu lacných modelov sa používajú výlučne syntetické materiály a na matrac je záhyb.

Voľné miesto

Playpen by mal byť zakúpený len vtedy, ak sa dieťa cíti, že je priestranný. V jednom z období dospievania sa bude plaziť a pohybovať sa v ňom bez akýchkoľvek prekážok. Správny fyzický vývoj je možný len vtedy, ak jeho pohyby nie sú plaché. Manege by malo byť obľúbeným miestom, nie väzením.

Výška strán je fixovaná v rozsahu od 70 do 110 centimetrov. Podľa mnohých mamičiek je najpohodlnejšia výška 80 cm. Najlepšie je zvoliť inú hodnotu, ak majú rodičia neštandardnú výšku.

V každom detskom obchode nájdete niekoľko možností pre veľkosti dna. Môžu byť obdĺžnikové, štvorcové a iné. Nedávno sa na trhu objavili aj uhlové modely. Odporúča sa kúpiť len v prípade stiesnených podmienok bývania.

Bezpečnosť: kľúčové kritérium

Rodičia by nemali zabúdať, že v postieľke by dieťa nemalo byť ohrozené. Pri kúpe je dôležité venovať pozornosť dizajnu - musí byť trvalo udržateľný. Aréna bude musieť odolať určitej hmotnosti, takže nie je dovolené kupovať krehké vzorky. Okrem toho je potrebné poznamenať, že takmer všetky deti radi skalnú posteľ. Ak je dizajn nespoľahlivý, potom ho môže dobre otočiť.

Rovnako dôležitá je kvalita stavby. Záleží na jej sile. Všetky spojovacie prvky a spoje musia byť vysoko kvalitné. Okrem toho sú skryté pred dieťaťom so špeciálnymi prvkami bez plastových rohov.

Všetky predmety používané dieťaťom by nemali mať ostré rohy. Je povolené nakupovať iba výrobky z prírodných materiálov.

Hlavnou úlohou rodičov je zabezpečiť, aby detská zábava v aréne bola úplne bezpečná. Za týmto účelom zvážte nasledujúce odporúčania:

  • Štruktúra musí byť pevná a stabilná.
  • Výška strán sa volí v závislosti od veku strúhanky. Je dôležité vytvárať podmienky, aby nemohol padnúť von. Optimálna hodnota je 80 centimetrov.
  • Všetky hrany a rohy, ktoré môžu spôsobiť zranenie, by mali byť tesne uzavreté.
  • Najlepšie je vybrať mäkký materiál na obloženie dna a bočných strán.
  • Pred nákupom by ste mali tiež skontrolovať silu siete. Nemalo by to klesnúť. Mali by ste zvoliť možnosť s malými bunkami. V tomto prípade sa drvina môže cítiť čo najpohodlnejšie. Tiež by nemali držať tlačidlá alebo prsty.
  • Ak sa rodičia rozhodli kúpiť hrebeň, potom by sa mala vzdialenosť medzi jednotlivými segmentmi pohybovať od 5 do 6 centimetrov.
  • Po použití kolies by mali byť pevne upevnené.
  • Na šitie používajte iba prírodné materiály. V ich zložení nemôžu byť farbivá ani syntetické látky, ktoré môžu spôsobiť alergie. Rodičia majú právo požadovať od predávajúceho potvrdenie o jednotlivom tovare.
  • Manžeta by mala byť zložená len so spoľahlivými svorkami. Nemôže sa uzavrieť v okamihu, keď je v ňom strúhanka.

Vlastnosti výberu materiálu

Ohrádka je výrobok, ktorý sa skladá z hmoty a kovu. Môžete tiež nájsť príklady dreva.

Niektorí rodičia sa rozhodnú pre model tkaniny. Je to pohodlné a ľahko umývateľné. Mnohí výrobcovia pokrývajú dno olejovej vaty. Ak dieťa dá prekvapenie, môže byť bez problémov umyté. Napríklad stačí, aby ste si umyli hustú pláštenku pod vodou a utrite ju suchou handričkou. Deti tiež radi hrýzť strany počas rastu prvých zubov. Mommies by sa mali rozhodnúť pre materiál, ktorý nezhubne. V opačnom prípade sa omrvinky nebudú môcť plne tešiť zo spánku.

Nie je dovolené zastaviť výber na materiáloch so škodlivými nečistotami. Toxické látky môžu vyvolať alergickú reakciu. Pre arénu musí byť použitá špeciálna mriežka. Na drevených prvkoch by nemali byť žiadne chrasty. Ako strany používali tkaniny alebo drevené priečky.

Ak sa rodičia rozhodnú pre textílie, potom je dieťaťu zaručené, že ich nenarazí. Mama by sa nemala báť z dôvodu nesprávneho názoru, že pri pohľade cez sieť sa môže zhoršiť zrak dieťaťa. Táto teória bola vedecky úplne vyvrátená.

Ak je zábradlie drevené, rodičia sa budú musieť o dieťa starať. Môže kedykoľvek spadnúť a tvrdo zasiahnuť. Situácii však bude možné predísť, ak ich predčistíte mäkkou handričkou. Ak to nie je možné, potom sa obyčajná deka stratí. Rovnako dôležitý je aj dizajn tohto prvku. Pozornosť by sa mala venovať vzdialenosti medzi dvoma susednými tyčami. Nemali by držať ruky a nohy omrvinky. Nemali by sme zabúdať, že hlava dieťaťa by nemala prejsť.

Farebný roztok

Dieťa po narodení venuje pozornosť všetkým detailom sveta okolo neho. Rodičia by nemali kupovať predmety, ktoré sú príliš svetlé farby, ktoré budú následne neustále s ním. Kyslé odtiene vytvárajú príliš veľa emocionálneho stresu, ktorý môže negatívne ovplyvniť celkový zdravotný stav omrvinky. Negatívny postoj sa prejavuje vo forme podráždenia a plaču.

Pri výbere dizajnu pre detskú izbu sa odporúča zastaviť výber v neutrálnych farbách. Pomôžu vášmu dieťaťu relaxovať a mať dobrý odpočinok.

Ďalšie funkcie

Multifunkčnosť je vždy prioritou pri výbere akéhokoľvek nábytku.

Dnes môže ohrádka kombinovať posteľ, hrací priestor a prebaľovací pult. Najlepšie je, ak sa rýchlo rozvíja. Ďalšou výhodou je nízka hmotnosť. V tomto prípade je možné nábytok ľahko preniesť. Koniec koncov, aj keď je na návšteve, drvina by mala byť daná do postele v príjemnom prostredí. Manege si môžete vziať so sebou do prírody alebo chaty.

Vzdelávanie a odborná príprava pre režim

Je veľmi výhodné, ak dieťa bude spať a hrať vždy na jasne určenom mieste. V budúcnosti to umožní rýchlo si zvyknúť na harmonogram a zvýšiť presnosť. Ak je to potrebné, ohrádku možno ľahko presunúť do inej miestnosti. V tomto prípade sa dieťa rýchlo zmenilo za zmenených podmienok.

Samotný dizajn by mal naznačovať možnosť prenosu nábytku do inej miestnosti. Na niektorých modeloch v tomto prípade sú k dispozícii špeciálne kolieska. V tomto prípade nemusíte vynaložiť ďalšie sily na dopravu. Ak je však ohrádka v statickej polohe, bude potrebné ju zablokovať.

Výrobcovia sa snažia vybaviť posteľové omrvinky tak pohodlné a zaujímavé, ako je to len možné. Zahŕňajú nielen praktické, ale aj zaujímavé a príjemné doplnky.

Poloha dna sa dá ľahko zmeniť takmer vo všetkých modeloch. Spravidla existujú tri pozície. Prvý z nich je pre bábätká, druhý je pre sedavé dieťa a tretí sa používa v prípade, že strúhanka už chodí.

Pre rozvoj mentálnej aktivity sa odporúča použiť špeciálnu podložku. Je súčasťou dodávky alebo je možné ho zakúpiť samostatne.

Mama je garantovaná ako vrecká alebo zipsy na boku ohrádky. Sú vhodné na uskladnenie vecí alebo špeciálneho príslušenstva na starostlivosť o omrvinky. V tomto prípade budú vždy po ruke. V procese dospievania, bude omrvinky zaujímavé tráviť čas na bočné tkaniny dvere. Otvorí sa zips alebo gombíky.

Drahé modely určite zahŕňajú do svojej kompozície špeciálnu hračku na oblúku. Môže byť nahradené nočným svetlom, karuselom alebo inými závesmi. Je vhodné vyhodiť dieťa s elektronickým systémom, ktorý bol špeciálne vytvorený na tento účel. Nemali by sme zabúdať, že deti sú upokojené melódiami alebo zvukmi prírody. Môžu byť prehrávané pomocou špeciálneho reproduktora na posteli.

Užitočné tipy pre učenie dieťaťa do ohrádky

Názory na vek, v ktorom by mal tento proces začať, sú radikálne odlišné. Niektorí rodičia radšej robia to od narodenia, druhý - akonáhle sa dieťa učí sedieť sám. V prvej etape je dovolené nechať strúhanku jednu len niekoľko minút. V aréne by mal byť dostatočný počet hračiek, ktoré dieťa môže obsadiť. Nezabúdajte, že nie je dovolené vziať ich z kočíka alebo iného miesta. Po piatich minútach by malo byť dieťa posunuté na kolísku alebo vyzdvihnuté. V aréne nemôže byť ponechaný dlho bez dozoru. Len postupne si zvykne, že sa jeho matka čoskoro vráti.

Interval v aréne by sa mal pomaly zvyšovať. Dieťa by sa nemalo cítiť opustené. Rodičom sa odporúča, aby si kúpili špeciálne hračky, ktoré budú vždy v aréne. Dnes sa mnohé modely predávajú so špeciálnym matracom, ktorý vo svojom zložení obsahuje komplex zábavných a zábavných hier. Vďaka tomu bude možné niekoľkokrát zvýšiť záujem o omrvinky. Je dôležité ho naučiť, že jeho rodičia sa vrátia hneď, ako si zahrá.

Manželstvo by sa nemalo stať väzením. Deti by mali vytvoriť čo najpohodlnejšie a najpriaznivejšie podmienky. Najlepšie zo všetkého je, ak tam chcú byť. Mama by mala dávať pozor na emocionálne prostredie. V prítomnosti škandálov a záchvatov hnevu je detská postieľka na určitú dobu odmietnutá.

Deti dostávajú veľa emócií z akejkoľvek akcie. Napríklad sa môžu skutočne radovať z novej hračky a potom sa rýchlo unavia. Zo hry v aréne dostávajte ďalšie dojmy. Ak sa však mama pozerá na prvé príznaky apatie a únavy, potom by ste mali dieťa spať. Bude môcť relaxovať a získať silu pre nové skúsenosti.

Aréna smú používať až dovtedy, kým dieťa váži viac ako 14 kilogramov. Rodičia by ho mali pozorne sledovať, aj keď je v ňom. Existujú prípady, keď sa deti dostanú von z budovy. V tomto prípade bude potrebné opustiť ďalšiu prevádzku.

Detská postieľka pre novorodencov

Máme posteľ, obvyklé škôlky, veľmi krásne. Keď sme nám ho dali, nemysleli sme si, že by sme boli tak rozptýlení okolo hostí a príbuzných. Faktom je, že dieťa kategoricky odmieta spať vo svojej posteli. Tak som si myslel, že ak mu kúpite detskú postieľku? Zdá sa, že je mobilný aj krásny a pohodlný, ale pre mňa. Aj keď pôjdete do prírody - môžete si ju vziať so sebou. Stretol sa s ním niekto v živote? Ako sa v nej dieťa bude cítiť? Mám na mysli sú tu tvrdé matrace? Ako prúdi vzduch?

Rád by som ho nahradil drevenou posteľou na detskej postieľke, ale stojí za to?

Dievčatá, nikoho nepresvedčím - dávam svoje skúsenosti.
Pred narodením sme si kúpili podobný model (na vrchu je aj prebaľovací pult). Prvé dva týždne dieťa spalo v tejto posteli v našej spálni. Pohodlnejšie. A plienky sa menia a na dosah ruky. Potmo začal celú noc spať - preniesol som ho do svojej obvyklej drevenej postele v jeho izbe.

Odvtedy sme ho nepoužili. Ako ohrádka, to nie je potrebné - nie som úplne silno za arénami, dobre, okrem toho, že som naliehavo potreboval uvoľniť ruky na pár minút. Ako posteľ na párty - viete, kým sa neobrátil a neplazil, položil som ho na pravidelnú posteľ na párty, na všetko položil vankúše a všetko bolo v poriadku! A keď sa začal valiť - tak mohol jednoducho vypadnúť z tejto postieľky. A na párty som ho položil na podlahu (dobre zohriate). A on sa začal valiť a plaziť sa skoro (v 6 rokoch už s istotou prechádzal po všetkých štyroch). A predsa - nezabudnite sa pozrieť pred zakúpením maximálnej hmotnosti dieťaťa, ktoré tam môžete dať. Mali sme 20 libier - to je niečo ako 10 kg. A to je - naše dieťa je už 20 libier, takže aj podľa noriem bezpečnosti, nemali by ste ho tam strčiť.

Moja skúsenosť je vo všeobecnosti úplne zbytočná vec.

Aréna namiesto postieľky pre novorodenca, ktorý ju používal?

Len zriedka sa pýtam na radu, ale je tu naozaj hlúposť. Kto používal detskú postieľku namiesto postieľky pre novorodenca?

Faktom je, že naša skúsenosť s používaním detskej postieľky bola rovnaká pre všetky deti: samotnú posteľ, dieťa v posteli pre dospelých vedľa matky. Pri prechode na postieľku sa dieťa zobudí a plače a všetko ide do kruhu. Vo vyššom veku, najmä nikto sedel v postieľke. V dôsledku toho je detská postieľka skladom pre hračky, ktoré boli jej blízkym odovzdané, keď sa narodilo ich dieťa a vydýchli si úľavou (mimochodom, dieťa spalo v detskej postieľke). V aréne, my, ani nikto nesadol, nakoniec mu dal priateľa pre šteniatka. Teraz zistili, že budeme mať ešte dieťa a dychtíme po vrátení postieľky. Ale nechcem ju späť, bez nej tak dobre, veľa priestoru! Hľadal som takéto detské ihrisko namiesto postieľky, teraz neviem, čo mám robiť. Bude to pre dieťa vhodné, ak je možné, aby dieťa bolo v detskom kútiku umiestnené v čase napnutia (predtým deti spali počas dňa len v kočíku na ulici), bolo by možné dieťa zvyknúť na ohrádku od narodenia, aby tam mohol hrať počas dňa a nosiť detské ihrisko s hračkami. doma. Uistite sa, že existujú deti, ktoré spali v takej veci od narodenia, alebo naopak, odradiť.

Detská postieľka pre novorodencov

Správa MaPa »jan 02 2012, 21:53

Posteľ aréna, pre a proti!

Správa artsonet »02 Jan 2012, 22:06

Posteľ aréna, pre a proti!

Správa LoveStar »Jan 02 2012, 22:49

Posteľ aréna, pre a proti!

Správa Nata »02 Jan 2012, 23:21

Posteľ aréna, pre a proti!

Post fluk81 »Jan 02, 2012, 23:51

Posteľ aréna, pre a proti!

Správa Flower Girl Anuta »Jan 03 2012, 00:28

Posteľ aréna, pre a proti!

Správa Svtln »jan 03, 2012, 00:42

Posteľ aréna, pre a proti!

Príspevok od Elemoi »jan 03 2012, 01:18

Posteľ aréna, pre a proti!

Správa Nata »03 Jan 2012, 01:32

Posteľ aréna, pre a proti!

Správa MaPa »jan 03 2012, 02:35

Posteľ aréna, pre a proti!

Správa mandarinka »jan 03 2012, 11:44

ale vystrašili ma v práci, že keď sa dieťa naučí vstať, bude sa oprieť a padne spolu s ohrádkou! a ohrádka, ako na obrázku, sa predáva v 10 zaek, je tam aj kolíska, je umiestnená na ohrádke a má podpery! To stojí najviac 9990 rubľov. http://www.10zaek.ru/manezhi?page=1

Pridané po 1 minúte 39 sekúnd:
MaPa, a kde si to kúpil? a koľko?

Baby Playpen recenzie

Detské kočiare, ohrádky, kolísky, invalidné vozíky, hračky.

ZBER NÁKUPU TOVARU PRE NOVINKY: CENOVÁ POŽIADAVKA NA POZOR POZEMKU. Prvé roky - hračky a doplnky pre novorodencov, tu je malá časť, pozrite si celý katalóg na webovej stránke. Sada riadu (Prvé roky) Plyšová hračka s nožičkou. (Prvé roky) Plyšová hračka s vibráciami a zubáčom na zuby, ktorý robí rôzne zvuky. Mobilné 'Sladké sny' (Prvé roky) Hudobné chrastítko 'Bee' (Prvé roky) Hudobné Mobile 'Octopussy' (prvý.

detská postieľka. Tehotenstvo a pôrod

Dievčatá, ktoré si už kúpili alebo budú kupovať detskú postieľku. Kto berie čo? Stále som sa zastavil v Mozhge. Potrebujete kyvadlo alebo nie?

Cot%). Tehotenstvo a pôrod. Konferencie na 7th.ru

Bol som nesený kočík, kombez - všeobecne som sa rozhodol. Ale kto má skúsenosti s používaním takejto postele (odkazom)? v reálnom živote sa ešte necítil. Vyzerá to simpotichnaya a nie tak objemné ako drevené (dcéra dcéra vyzerala veľmi masívne v odnushke.), Ale hlyupenkaya. alebo sa zdá, že to trvá jeden a pol až dva roky? sa nerozpadne na skákanie za rok a pol dieťaťa%)))))))))))?

Detská postieľka d / l baby ?. Tehotenstvo a pôrod

Najstaršia dcéra kúpila obyčajnú posteľ, šla dlho spať do nášho vozňa, urobila záver, teraz uvažujeme o kúpe detskej postieľky, ale zdá sa mi, že to nie je pohodlné, pokiaľ ide o priestor na spanie, chrbát nebude bolieť, a potom sú deti iné a tam sú deti. vložky z jemnej sieťoviny. Pts jednoduchý prst otvor urobiť. na druhej strane, zložený a odišiel. Žiadam o radu, mohli by sme niekoho presvedčiť alebo odradiť.

Detská postieľka - čo si vybrať? Nie som s tým. Tehotenstvo a pôrod.

Detská postieľka - čo si vybrať? Nie som tak poverčivý, ale nechcem niečo pre dieťa kupovať vopred. Príbuzní budú kupovať, kým budem v nemocnici, im úplne dôverujem. Ale, samozrejme, rád by som sa rozhodol, čo kúpiť. Tu je detská postieľka. Všade, kde predávajú len robustné postieľky, určené pre to, že dieťa v nich bude spať až 5 rokov. Úprimne, ja by som radšej niečo malé, a nie tak drahé, som videl niektoré rám-tkaniny možnosti niekoľkokrát. Je to pre mňa ľahšie.

Pomôž mi na to prísť. Intímne záležitosti

Pomôž mi zistiť, čo sa volá, nemôžem nájsť nič také pre symptómy. aspoň tak, ako sa volá. Chlap našiel rast pod hlavou penisu, v mieste uchytenia kože k hlave, v malom rohu, v normálnom stave nie je viditeľný, pretože je pokrytý kožou, môžete ju vidieť len ťahom kože. Spálenie má vzhľad „puzdra“ s 5 listami, ktoré sa pripájajú na jednom mieste, asi 5 mm vysoké. S najväčšou pravdepodobnosťou sa nedávno rozrástla. čo to mohlo byť? ako nákazlivé?

Recenzie rodičov o sezóne - 2016 v tábore "Constellations".

-. Nazýva sa Constellations. Ich základňa sa nachádza v okrese Čechov, DOL "Zvezdochka", neďaleko. Talezh, kde je svätý zdroj. Každú smenu, deti sú určite ísť tam vychutnať scenérie. Ale toto je len jedno z mnohých dobrodružstiev, ktoré deti majú počas posunu. Od samého začiatku poviem, že tábor je kreatívny, talent ako herecké zručnosti (veľa vystúpení na javisku), vokálne a tanečné dáta, v ňom sa hodnotí kreatívne myslenie.

Baby Video Monitor - prehľad nášho modelu.

Kúpil som detský monitor pre deti, najprv som sa usmial a pozrel som sa na otca a dedka. Ako deti, úprimne). Dedko stojí s kamerou v blízkosti postieľky, mladý otec s prijímačom v rukách sa pohybuje okolo domu a okolo dvora, neustále mení umiestnenie a oznamuje obojsmernú komunikáciu o výsledkoch. Zakúpili sme si zariadenie tak, aby sme sa nedostali do každého zvuku z detskej izby, keď je s vnukom len jedna osoba. A muži boli natoľko nadšení, že si mali overiť, že im treba pripomenúť, že to nie je hračka pre zarastené.

Baby Monitor pre Android, moja recenzia.

Veľmi často sa stretávam s témami: Ktorá video sestra si má vybrať? Povedz mi, čo mám kúpiť detský monitor atď. Preto som sa rozhodol ponechať preskúmanie. Máme nádherný baby monitor - Angelcare AC1200. Pripojím ho k svojmu tabletu alebo smartfónu a voile... Počujem, vidím a môžem sa porozprávať aj s dieťaťom))) Je to šikovná opatrovateľka, môže byť pripojená nielen k svojmu smartfónu, ale aj k jej otcovi iPhone a dokonca k babičkám. Všeobecne platí, že celá rodina vie, ako vyrastá dedič. Keď sme s manželom išli na dovolenku, odišli.

Drahé detský nábytok v Petrohrade, potrebujeme spätnú väzbu na obchody.

Potrebujete vyzdvihnúť luxusný luxusný nábytok, kam ísť? Ktorý obchod? Je žiaduce, aby bol dostupný rozsah dosť veľký.

Dizajnérske detské postieľky.

Výber fotografií originálnych a zaujímavých postelí pre novorodencov. Zdroj: [link-1]

Olesya Sudzilovskaya novorodenca: darčeky.

41-rok-stará herečka Olesya Sudzilovskaya porodila svojho druhého syna 19. januára, a až teraz oficiálne potvrdil správy v jej microblogging vydaním fotografie s drahým balíčkom v ruke. Len to nebolo vykonané na prahu pôrodnice, ako obvykle, ale už v aute: "Ďakujem moc všetkým predplatiteľom, známym a priateľom! Toľko teplých, dotýkajúcich sa slov, blahoželania našej rodine! Ďakujem. Toľko darov!" "- píše mladá matka. A vďaka za postieľku pre novorodenca: "Báječný."

Chystáte sa na výročnú správu v tematickej oblasti!))))).

[link-1] A opäť, ďakujem, že si spomeniete na matku týchto malých ženských genómov)))))))))

Vankúš na kŕmenie vášho dieťaťa Born free. Spätná väzba podľa skúseností.

Mám vankúš na kŕmenie dieťaťa Born Free sa stal len nepostrádateľnou vecou. Pri výbere vankúša na kŕmenie, som si dal za úlohu, aby moje dieťa jesť správne, bez toho, aby sa valil dole a nie hádzať späť hlavu. Syn sa narodil pomerne veľký, a každý mesiac je veľmi dobrý prírastok hmotnosti. Čelila som problému - môj krk začal bolieť a to spôsobilo veľké nepríjemnosti. On len húpal na svojich rukách, krk bol otupený, nervozita sa objavila, niekedy, ako sa mi zdalo, odovzdal sa môjmu dieťaťu, on.

Chcem diskutovať o lôžkach. Naozaj som chcel. Tehotenstvo a pôrod

Chcem diskutovať o lôžkach. Tentoraz som chcela detskú postieľku, pozrela som sa a cítila som sa. Majú toľko týchto kudrliniek a všetky kapucne sú dobre také prachové kolektory, teraz si nie som istý, či chcem. Áno, a nie dlho, pravdepodobne až 4 mesiace? Ktorý si vybrať? Nemôžete blázon a len kúpiť kyvadlo obvyklé?

POMôŽTE! O posteľ playpen! Dieťa od narodenia do jedného roka

Ahoj všetci, opäť bežíme :) Gratulujeme všetkým deťom s dátumami a úspechmi, najmä novorodenci! A my máme opäť problém so zariadením. Kúpili sme si jet-playhouse jetem c3 taký Put, obdivovaný, nemôžeme si ľahnúť: (Sledoval som video v Yandexe, no, aspoň nemôžem stlačiť tlačidlá :( Snažil som sa ho zložiť.) tam bolo manželstvo, je nepravdepodobné, že vo všetkých 4 stranách? Takže zjavne nedostatok inteligencie: (Možno, že niekto na mojich prstoch bude schopný vysvetliť, ako ju zložiť?

Detské kočiare, ohrádky, kolísky, invalidné vozíky, hračky.

ZBER NÁKUPU TOVARU PRE NOVINKY: CENOVÁ POŽIADAVKA NA POZOR POZEMKU. Prvé roky - hračky a doplnky pre novorodencov, tu je malá časť, pozrite si celý katalóg na webovej stránke. Sada riadu (Prvé roky) Plyšová hračka s nožičkou. (Prvé roky) Plyšová hračka s vibráciami a zubáčom na zuby, ktorý robí rôzne zvuky. Mobilné 'Sladké sny' (Prvé roky) Hudobné chrastítko 'Bee' (Prvé roky) Hudobné Mobile 'Octopussy' (prvý.

kolísky, rockery, hračky a ďalšie. SP: iný tovar

ZBER NÁKUPU TOVARU PRE NOVINKY: NAPÍŠTE OTÁZKY NA MYŠ NA PLYIIZ DO MY POZOR. Prvé roky - hračky a doplnky pre novorodencov, tu je malá časť, pozrite si celý katalóg na webovej stránke. Sada riadu (Prvé roky) Plyšová hračka s nožičkou. (Prvé roky) Plyšová hračka s vibráciami a zubáčom na zuby, ktorý robí rôzne zvuky. Mobilné 'Sladké sny' (Prvé roky) Hudobné hrkálka 'Bee' (Prvé roky) Hudobný mobil.

Novorodenec: ležať a pumpovať. Čo kúpiť okrem škôlky.

Úpravy pre prvé mesiace: kolíska, fitball, detský kokon

Detská postieľka: čo je vo vnútri? Matrac, plienka, polohovadlo.

. Teraz je čas ho vybaviť: kúpiť matrac, zásobiť plienkami a urobiť posteľ bezpečnú pre dieťa spať a prebudiť sa. Ako to urobiť, hovorí autor knihy "Inteligentná matka. Ako sa pripraviť na narodenie dieťaťa do troch dní." Matrace pre deti a ako ju vyrobiť Matrac je dôležité zvoliť presne veľkosť detskej postieľky (povolená chyba 1-2 cm). Potom neskôr nebude žiadna otázka o medzerách medzi matracom a bočnými stenami, pretože v medzere môže padnúť a.

Detské kočiare, ohrádky, kolísky, invalidné vozíky, hračky.

ZBER NÁKUPU TOVARU PRE NOVINKY: CENOVÁ POŽIADAVKA NA POZOR POZEMKU. Prvé roky - hračky a doplnky pre novorodencov, tu je malá časť, pozrite si celý katalóg na webovej stránke. Sada riadu (Prvé roky) Plyšová hračka s nožičkou. (Prvé roky) Plyšová hračka s vibráciami a zubáčom na zuby, ktorý robí rôzne zvuky. Mobilné 'Sladké sny' (Prvé roky) Hudobné chrastítko 'Bee' (Prvé roky) Hudobné Mobile 'Octopussy' (prvý.

Detská postieľka: ako nakupovať vhodné pre vás a dieťa.

Detská postieľka pre novorodenca: čo hľadať pri nákupe

Dowry pre novorodenca: detská postieľka, kočík, oblečenie.

. Tu by ste mali dávať pozor na produkty lídrov - Bubchen, Babyline, Chicco, Helan, Babycoccole, ako aj veľmi obľúbenú dnešnú organickú kozmetiku - Mommy Care, Weleda, Logona. "Umelosť" deti nemôžu robiť bez fľaše. Moderné modely zohľadňujú všetky vlastnosti procesu prirodzeného kŕmenia dojčiat. Medzi najobľúbenejšie modely patria produkty od spoločnosti Philips Avent, Dr.Brown's, Momma, Medela, Tommee tippee, Bibi. Okrem toho bude dieťa pravdepodobne potrebovať figurínu, ako aj držiak na ňu a hrkálku s príjemným nízkym zvukom. Oblečenie pre novorodenca Pokiaľ ide o oblečenie, potom, aj keď oči a utiecť od najrôznejších.

Húpanie nie je po ruke. Kolíska, ležadlo, hojdačka - čo si vybrať?

Prehľad detskej hojdačky

Nie dievča vôbec.. Cabriolett blog na 7th.ru

Ale budem písať dievčenským spôsobom. Fakty. Superarm bol zozbieraný koncom roku 1941. v dielňach spoločnosti Krupp. Spočiatku sa supergun menoval Gustav, ale tradícia spoločnosti dávať svoje výrobky ženským menám sa ukázala byť silnejšia a vynález zmenil svoje pohlavie. Super-vybavenie bolo prepravované za pomoci niekoľkých vlakov (až 60 lokomotív a vozidiel s personálom niekoľkých stoviek ľudí). Škrupina super-dela pokryla vzdialenosť 25 kilometrov za 44 sekúnd. Každý výstrel.

Ohrádky. Tehotenstvo a pôrod

Dievčatá, ktoré sa rozhodli kúpiť ohrádku, postele, kde ste zostali? Pozrel som sa na Chikkovského, zdalo sa, že je to normálne, ale tiež chcem mať komára. Alebo je to maličkosť, potom ju kúpiť?

ak nie ste v rozpakoch, že detská postieľka nemá ortopédiu a vo všeobecnosti nie je matrac, potom pokračujte

Určite si môžete kúpiť normálny matrac pre neho - ale potom prečo nie len kúpiť detskú postieľku.

IMHO lôžko aréna nie je vhodný pre dieťa, aby tam spať neustále

Detská postieľka: kolíska, kolíska, ohrádka - čo si vybrať?

Lôžko pre novorodenca: posteľ alebo materské lôžko

Ayherb pre deti a ich mamičky :).

Nakoniec je čas zdieľať všetky užitočné veci, ktoré som našiel na Aycherb pre moju dcéru (teraz máme 10 mesiacov). Všetky fotografie sú k dispozícii na kliknutie. Hlavným MUST-HAVE je obľúbený extrakt z grapefruitových jadierok mnohých :) Nie je lepší spôsob, ako riešiť problémy s detskou pokožkou! Všetky Bepanten, Panthenol a ich ilk odpočinok! Výťažok v oleji - 5 kvapiek na stôl a lyžicu je potrebné len sadiť. Používam zmes 2x olejov - kakao [link-1] a jojobu [link-2] (najlepšie oleje pre detskú pokožku), táto zmes nie je.

Masáže doma

Vitajte! Volám sa Svetlana. Navrhujem nasledovné druhy masáží: - klasická wellness masáž - anticelulitídna masáž - lymfodrenážna masáž - masáže - medová masáž - aromatická (relaxačná) masáž - energetická masáž A ja tiež čokoládu, hlinu, morské riasy, obväzy. A veľmi chutné bobule, jogurt, víno a kávové zábaly. V mojej práci využívam produkty firiem Velinia, Talaspa, Spa-potešenie. Odchádzam z domu, prijímam.

Potrebné pre novorodenca a mamu HOME:

Detské oblečenie *: 2. Tenké plienky - 10 ks. 3. Flanelové plienky - 10ks. 4. Tenké košele - 4ks. (najlepšie s uzavretými rukoväťami) 5. Blúzky s gombíkmi (úplet alebo flanel) - 4 ks. 6. Uzávery sú tenké - 2 ks. 7. Klobúky pevne (bavlna alebo vlna, v závislosti od sezóny) - 1 ks. 8. Ponožky - 2 páry. 9. Ponožky z vlny alebo bavlny pletené topánky - 2 páry 10. Posuvníky na gombíky - 10 párov 11. Malí ľudia (sklzy) 2-3 12. Kombinéza s krátkym rukávom 3-4 kusov (pre letné deti) 13. Plienky.

Potrebujem kolísku? Tehotenstvo a pôrod

To si položilo takúto otázku. Existuje niekto, kto si nekupuje kolísku? Ako plánujete, kde bude spať? Nemôžem sa rozhodnúť, či je alebo nie je potrebná. Manege posteľ je, ale zdá sa, že je tam 5-6 mesiacov, a predtým, kde sa deti spať? Nemám rád, keď by som to dal so sebou, pretože ma to trápi spať, dokonca spím s manželom pod rôznymi prikrývkami, vôbec si neviem predstaviť sen s rebbe, budem si myslieť na to, ako keby som to neštetal, alebo niečo iné))))) Videl som, že v niektorých ležadlách spia, to je zvláštne.

Prečo je ohrádka potrebná. Starostlivosť o deti do jedného roka

. Dajte dieťa do ohrádky len niekoľko minút a nechajte ho. Zároveň v aréne musí nevyhnutne klamať hračky, ktoré môže nájsť len tu a nikde inde. Nedávajte svoje detské hračky z ohrádky na invalidnom vozíku alebo na iné miesto. Po 5 minútach dajte dieťa späť do postele. Nenechávajte novorodenca v aréne na dlhú dobu. Dieťa postupne pochopí, že v aréne trávi určité časové úseky, že jeho matka na neho nezabudla a určite sa vráti. Veľmi starostlivo zvýšiť interval dieťaťa v aréne. Váš malý muž by mal cítiť, že jeho matka ho neskončila a trestala ho, ale odišla, aby nezasahovala do jeho hrania s jeho "exkluzívnym" atď.

Spánok, zlato! Problémy so spánkom pre dieťa mladšie ako jeden rok

. Ak je tento prístup, ktorý sa sústreďuje na dieťa, tiež bližšie k vám, potom odvážne zlikvidujte všetky „potrebné“ a „je to nemožné“, budeme spolu myslieť. Materské lôžko alebo detská postieľka Proti spoločnému spánku matky a novorodenca sa uvádzajú hlavne dva argumenty: nie je hygienické a matka môže omylom rozdrviť dieťa. Bez toho, aby som bol lekárom, je ťažké si predstaviť, aké strašné mikróby, s ktorými sa dieťa nestretlo počas tehotenstva a pôrodu, očakávajú dieťa v matkinom posteli. Môže spať vedľa ma.

Detské postieľky a ohrádky pre najmenších

. Rodičia hovoria: „Všetko najlepšie je pre deti“, plánovať rozpočet a ísť do obchodu s nábytkom. Vedúci materských škôl, uveďte: "Deti - všetko najlepšie, najodolnejšie a lacnejšie, je to žiaduce." Pozrime sa, aké produkty ponúkajú dnes výrobcovia detského nábytku rodičom a detským inštitúciám. Detské postieľky a ohrádky pre najmenších Návštevníci výstavy "World of Childhood'2004" mohli vidieť rôzne deti.

Zbohom, baby, zatrasiem. Vyberte kolísku.

. Zároveň majú viac ako prijateľnú cenu - od 4 000 do 7 000 rubľov, v závislosti od modelu a konfigurácie, ktorá zahŕňa baldachýn a statív, mäkký „nárazník“, matrac. Oválne lôžko SLEEPI (Stokke) pre novorodencov sa stáva samotnou kolískou. Na tento účel sú k sebe pripojené len extrémne časti lôžka (bez jeho strednej časti) a pridávajú sa nohy s kolesami. V budúcnosti je z kolísky zostavená detská postieľka s dvojúrovňovým lôžkom, ktorá sa potom mení na pohovku. Keď sa lôžko už nepoužíva na svoj účel, opäť sa demontuje a zmení sa na dvojicu vysokých stoličiek, ktorých mäkké sedadlo má dve úrovne výšky. Ale ak si kúpite ďalšiu sekciu a dno, potom.

Ako si vybrať postieľku. Nakupovanie pre novorodenca

Odporúčania pre výber detských postieľok a súvisiaceho príslušenstva, ako aj pohodlné a bezpečné usporiadanie detskej izby.

Začnite z kolísky. Časť I. Metódy včasného vývoja

Kedy začať hudobné vzdelanie dieťaťa. Ako organizovať počúvanie hudby?

Bezpečnosť detí v rôznych štádiách. Bezpečnosť.

V detskej postieľke, ohrádke, autosedačke, keď sa plazí a keď sa dieťa učí chodiť
. Novorodenec závisí od vás na všetkom - potrebuje vašu lásku, jedlo, oblečenie a bezpečný dom, kde môžete žiť a hrať. V prvých dňoch a týždňoch novorodenci zvyčajne buď spia alebo jedia, vrátane noci. Každý novorodenec si vyberá spôsob kŕmenia a spánku. V priemere v prvom mesiaci života dieťa spí približne 16 až 20 hodín denne v rovnakých intervaloch medzi kŕmeniami. Bezpečnosť vo sne. Pediatri odporúčajú stohovanie.

Užite si spánok! Kúpime detskú postieľku. Nakupovanie pre novorodenca

Detské kočiare, ohrádky, kolísky, invalidné vozíky, hračky.

ZBER NÁKUPU TOVARU PRE NOVINKY: CENOVÁ POŽIADAVKA NA POZOR POZEMKU. Prvé roky - hračky a doplnky pre novorodencov, tu je malá časť, pozrite si celý katalóg na webovej stránke. Sada riadu (Prvé roky) Plyšová hračka s nožičkou. (Prvé roky) Plyšová hračka s vibráciami a zubáčom na zuby, ktorý robí rôzne zvuky. Mobilné 'Sladké sny' (Prvé roky) Hudobné chrastítko 'Bee' (Prvé roky) Hudobné Mobile 'Octopussy' (prvý.

Detské kočiare, ohrádky, kolísky, invalidné vozíky, hračky.

ZBER NÁKUPU TOVARU PRE NOVINKY: CENOVÁ POŽIADAVKA NA POZOR POZEMKU. Prvé roky - hračky a doplnky pre novorodencov, tu je malá časť, pozrite si celý katalóg na webovej stránke. Sada riadu (Prvé roky) Plyšová hračka s nožičkou. (Prvé roky) Plyšová hračka s vibráciami a zubáčom na zuby, ktorý robí rôzne zvuky. Mobilné 'Sladké sny' (Prvé roky) Hudobné chrastítko 'Bee' (Prvé roky) Hudobné Mobile 'Octopussy' (prvý.

Detské kočiare, ohrádky, kolísky, invalidné vozíky, hračky.

ZBER NÁKUPU TOVARU PRE NOVINKY: CENOVÁ POŽIADAVKA NA POZOR POZEMKU. Prvé roky - hračky a doplnky pre novorodencov, tu je malá časť, pozrite si celý katalóg na webovej stránke. Sada riadu (Prvé roky) Plyšová hračka s nožičkou. (Prvé roky) Plyšová hračka s vibráciami a zubáčom na zuby, ktorý robí rôzne zvuky. Mobilné 'Sladké sny' (Prvé roky) Hudobné chrastítko 'Bee' (Prvé roky) Hudobné Mobile 'Octopussy' (prvý.

Detské kočiare, ohrádky, kolísky, invalidné vozíky, hračky.

ZBER NÁKUPU TOVARU PRE NOVINKY: CENOVÁ POŽIADAVKA NA POZOR POZEMKU. Prvé roky - hračky a doplnky pre novorodencov, tu je malá časť, pozrite si celý katalóg na webovej stránke. Sada riadu (Prvé roky) Plyšová hračka s nožičkou. (Prvé roky) Plyšová hračka s vibráciami a zubáčom na zuby, ktorý robí rôzne zvuky. Mobilné 'Sladké sny' (Prvé roky) Hudobné chrastítko 'Bee' (Prvé roky) Hudobné Mobile 'Octopussy' (prvý.

Detské kočiare, ohrádky, kolísky, invalidné vozíky, hračky.

ZBER NÁKUPU TOVARU PRE NOVINKY: CENOVÁ POŽIADAVKA NA POZOR POZEMKU. Prvé roky - hračky a doplnky pre novorodencov, tu je malá časť, pozrite si celý katalóg na webovej stránke. Sada riadu (Prvé roky) Plyšová hračka s nožičkou. (Prvé roky) Plyšová hračka s vibráciami a zubáčom na zuby, ktorý robí rôzne zvuky. Mobilné 'Sladké sny' (Prvé roky) Hudobné chrastítko 'Bee' (Prvé roky) Hudobné Mobile 'Octopussy' (prvý.

Detské kočiare, ohrádky, kolísky, invalidné vozíky, hračky.

ZBER NÁKUPU TOVARU PRE NOVINKY: CENOVÁ POŽIADAVKA NA POZOR POZEMKU. Prvé roky - hračky a doplnky pre novorodencov, tu je malá časť, pozrite si celý katalóg na webovej stránke. Sada riadu (Prvé roky) Plyšová hračka s nožičkou. (Prvé roky) Plyšová hračka s vibráciami a zubáčom na zuby, ktorý robí rôzne zvuky. Mobilné 'Sladké sny' (Prvé roky) Hudobné chrastítko 'Bee' (Prvé roky) Hudobné Mobile 'Octopussy' (prvý.

Výber detskej postieľky / detskej postieľky

Poslal Les, 7. októbra 2008 v Dowry

Odporúčané príspevky

Vytvorte si účet alebo sa prihláste na komentovanie

Ak chcete zanechať komentár, musíte byť členom.

Vytvorte si účet

Zaregistrujte sa na účet. To je jednoduché!

Prihláste sa

Už ste členom? Prihláste sa tu.

Páska na činnosti

Po prenose - režim, pohoda, výtok atď.

Angellook odpovedal používateľovi Alenka_Pelenka // v oblasti reprodukčných technológií: AI, ECO, ICSI

Pesary alebo stehy

kacandra komentoval otázku Parides v otázke

Uzi. Preklzávaniu. Foto Uzi

Tehotná Julia komentovala otázku užívateľov Kiski Toffee

Marec prúžky prinesú tých, ktorí sú veľmi, veľmi čakajú!

Yulia @ odpovedala na tému Red-haired user))) O grafoch

Agresívne dieťa v záhrade

Trinásť komentovalo Carrieho otázku v otázkach

Prečo sú muži vždy proti rozvodu?

kacandra komentoval otázky používateľa _Caterpillar_ v otázkach Questions

Témy a postavy BP, ktoré vás prekvapili / urobili z vás smiech / spomienky.

Takmer biela a trochu našuchorená. komentoval otázku pre používateľa Takmer biela a trochu našuchorená. v otázkach

Syndróm vaječného vyčerpania. IVF s SIA

Alenushka opäť mama odpovedala užívateľovi Alenka_Pelenka // v oblasti reprodukčných technológií: AI, ECO, IKSI

NqzPceUjc8E.jpg

Ailinn komentoval obrázok v galérii Valeria0811 v Slabých pozitívnych testoch

Po prenose - režim, pohoda, výtok atď.

Mama_s_etogo_goda odpovedal používateľovi Alenka_Pelenka // v oblasti reprodukčných technológií: AI, IVF, ICSI

10 dpp hCG

Katena komentovala otázku Natali90 v otázke

Komentár k analýzam!

Trinásť komentovalo Carrieho otázku v otázkach

Letné topánky baby kde objednať?

Irishka22 komentoval otázku oksi82 v otázke Questions

Kam ísť veveričky?

Bežec komentoval otázku položenú používateľom Beh v otázkach

Reagujú deti na počasie?

Metropolitan komentoval otázky Julsyk v otázkach

Fórum Mama.ua

Drevená postieľka alebo detská postieľka?

  • Páči sa mi to
  • Nepáči sa vám
Babe 28. septembra 2016

Dievčatá, ktoré majú detskú postieľku? Je to pohodlné? Alebo je drevená postieľka lepšia?

Zdá sa mi, že obvyklá drevená posteľ je ešte lepšia. V "Antoshka", mimochodom, dobré možnosti pre predaj prísť - pozrite sa.

  • Páči sa mi to
  • Nepáči sa vám
Adriana 23.10.2016

Bed arena - dobrá voľba.

  • Páči sa mi to
  • Nepáči sa vám
nyuta.parkhomenko 09 nov 2016

vzal ohrádku Wonderkids BabyJoy volal - bez sťažností, pohodlné, lacné, sada obsahuje sieť proti komárom a taška na prenášanie t

  • Páči sa mi to
  • Nepáči sa vám
KatjaS 06.01.2017

Môžete to urobiť a že všetko je pohodlné, ale radím vám, aby ste si zobrali fazuľovú tašku, bude to pre neho veľmi výhodné.

  • Páči sa mi to
  • Nepáči sa vám
YanaY 02 Feb 2017

Môj subjektívny názor je, že detská postieľka nevyhovuje malým deťom. Užili sme si bežné drevo. Správna postieľka je zárukou pohodlia a zdravia dieťaťa, no a zdravého spánku novo razených rodičov. Naše lôžko bolo vyrobené z bukového dreva. Najviac zo všetkého sa mi páčil efekt kyvadla v ňom, hovoria, že deti si neskôr zvyknú na hojdačku. Nič takého, v mojom prípade také a nebolo. Tu je niečo ako naše a bolo.

  • Páči sa mi to
  • Nepáči sa vám
sate 08 feb 2017

Kúpili sme okamžite

Transformačné lôžko Walter Bears 5 v 1

  • Detská postieľka

Veľkosť lôžka je 120 x 60 cm, je vybavená kyvadlovým výkyvným mechanizmom a prírodným dreveným plotom.

Priestorný nočný stolík, ktorého veko je oplotené bočnými stenami pre pohodlnú a bezpečnú výmenu dieťaťa.

Veľkosť lôžka 180 x 70 cm Pod matracom sa nachádzajú 2 pohodlné priestranné zásuvky (na hračky, posteľnú bielizeň atď.)

Detská postieľka je navrhnutá tak, aby dospelý dieťa, ktoré je pripravené na spanie na veľkej posteli, slúžilo ako vynikajúci písací stôl.

  • Páči sa mi to
  • Nepáči sa vám
vit.mosom 17. 2. 2017

A naozaj sa mi páči táto postieľka. Spočiatku ma veľmi prekvapilo, že mohla vykonávať niekoľko funkcií a byť postieľkou pre začiatočníkov, potom postieľku, ohrádku a keď dieťa vyrastie - pohovka alebo dve stoličky so stolom. Pokiaľ ide o mňa, veľmi praktická vec, ktorá sa ani nemusí neskôr predať, pretože dokonale zapadá do interiéru.

  • Páči sa mi to
  • Nepáči sa vám
Matthias 23.4.2017

A naozaj sa mi páči táto postieľka. Spočiatku ma veľmi prekvapilo, že mohla vykonávať niekoľko funkcií a byť postieľkou pre začiatočníkov, potom postieľku, ohrádku a keď dieťa vyrastie - pohovka alebo dve stoličky so stolom. Pokiaľ ide o mňa, veľmi praktická vec, ktorá sa ani nemusí neskôr predať, pretože dokonale zapadá do interiéru.

Kde si kúpil takú krásu?

  • Páči sa mi to
  • Nepáči sa vám
kira-sokolovskaya 12. máj 2017

Mali sme Drem postieľku z továrne Yug Mebeli http://dreamababy.ru štandard, malé kolísky a detské postieľky tiež pozrel, ale nakoniec vzali Drema, vo všetkých ohľadoch vyhral. Som bojovník za výrobky šetrné k životnému prostrediu, preto si zobrali postieľku z bukového dreva, prečítali si veľa recenzií a dospeli k záveru, že musíte vybrať parametre a materiál na prvom mieste, buk je prírodný a bezpečný materiál, okrem toho toto lôžko vydrží dlho. Plánujeme ďalšie dve deti a toto lôžko bude ešte niekoľko rokov v prevádzke.

  • Páči sa mi to
  • Nepáči sa vám
oleg-volokitin 30. máj 2017

Krstní otcovia nám poskytli takú nádhernú http://kapitoshik.ua. ajatnik-jashhik postieľka od spoločnosti Veres, len super duper

  • Páči sa mi to
  • Nepáči sa vám
olchiks 31. máj 2017

Dieťa neustále potrebuje drevenú posteľ a posteľ je ohrádkou na hry a cestovanie. Je pohodlnejšie spať dieťa neustále v drevenej postieľke a my sme si v online obchode vybrali detskú postieľku. https://anuka.com.ua/detskie-krovatki/ Čoskoro bude mať štyri roky a stále v ňom spí. Má rád svoju posteľ.

  • Páči sa mi to
  • Nepáči sa vám
traffik 10. 6. 2017

Dievčatá, ktoré majú detskú postieľku? Je to pohodlné? Alebo je drevená postieľka lepšia?

Pri zariaďovaní detskej izby, najmä novorodenca, by sa mala najväčšia pozornosť venovať príprave postele. Okrem výberu postieľky nesmieme zabúdať ani na posteľnú bielizeň, ako aj na matrac, na ktorom bude dieťa spať. Kvalitný matrac a dobrá detská posteľná bielizeň sú kľúčom k silnému a zdravému spaniu detí.

Matrac je pravdepodobne najdôležitejšou časťou detskej postieľky bez ohľadu na vek dieťaťa. Matrac by nemal byť v žiadnom prípade „zdedený“ od staršieho dieťaťa k mladšiemu, pretože akýkoľvek matrac sa počas používania deformuje a môže spôsobiť nenapraviteľné poškodenie držania tela a celkový stav tela mladšieho člena rodiny. Nehovoriac o tom, že starý matrac absorbuje všetky nepríjemné pachy a prach.

Pri výbere matraca sa uistite, že dokonale zapadá do veľkosti existujúceho lôžka. Našťastie väčšina výrobcov sa snaží dodržiavať štandardné rozmery, takže výber matraca pre deti je pomerne jednoduchý.

Dbajte na tuhosť matraca. Príliš tvrdé detské matrace nie sú pohodlné, pretože príliš mäkký matrac môže poškodiť zdravie dieťaťa. Ideálna voľba by bola priemerná možnosť. Stredne tvrdý matrac prispieva k tvorbe správnej polohy dieťaťa.

Pri výbere matraca existujú tieto možnosti:

  • - Ortopedické matrace. Ideálne pre novorodencov aj staršie deti, ktoré pomôžu pri správnom držaní tela v dieťati. Poskytuje správnu polohu chrbtice počas spánku.
  • - Matrac bez pružiny. Chýbajú im pružiny a ako výplň používajú ekologicky šetrné a prospešné pre zdravie dieťaťa, materiály: kokosový orech (kokosový orech), latex, halacon, inovatívny materiál Memory Foam a ďalšie.

Tieto matrace pre deti majú jedinečné vlastnosti. Takže modely vyrobené z kokosového kokosového orecha sú veľmi silné, umožňujú dobre vzduch, neabsorbujú vlhkosť a sú známe svojou hypoalergenitou. Latexové matrace poskytujú antibakteriálny účinok. Neshromažďujú škodlivé mikroorganizmy a dieťa bude 100% pohodlne spať.

Pokiaľ ide o výrobcov, odporúčame vám, aby ste si osvojili osvedčené značky, ktoré vyrábajú veľmi kvalitné matrace pre novorodencov a staršie deti. Môžete si kúpiť matrace Twins výberom z pomerne rozsiahleho sortimentu. Okrem kvalitných matracov vyrába značka špeciálne matrace, detské plienky a ďalšie užitočné podstielky pre bábätká.

Ako si vybrať posteľnú bielizeň

Keď je lôžko zakúpené a zmontované a matrac leží na jeho správnom mieste, je čas prejsť na poslednú, ale nemenej dôležitú etapu usporiadania detskej postieľky. Hovoríme o posteľnej bielizni.

Môj subjektívny názor je, že detská postieľka nevyhovuje malým deťom. Užili sme si bežné drevo. Správna postieľka je zárukou pohodlia a zdravia dieťaťa, no a zdravého spánku novo razených rodičov. Naše lôžko bolo vyrobené z bukového dreva. Najviac zo všetkého sa mi páčil efekt kyvadla v ňom, hovoria, že deti si neskôr zvyknú na hojdačku. Nič takého, v mojom prípade také a nebolo. Tu je niečo ako naše a bolo.

Aj my, len pre drevené detské postieľky, sme si kúpili vlastné https: //kapitoshik.u. res-Sonja-LD-10

  • Páči sa mi to
  • Nepáči sa vám
Lambada 13.10.2017

Chlapci, ale povedz mi, ako si vybrať normálne lôžko, takže to, čo by bolo s ním neskôr trochu problém? A je žiaduce, aby bol kyvadlový mechanizmus.